Anavar

Anavar

Hierdoor neemt de anaerobe prestaties toe, wat weer leidt tot betere explosieve krachtinspanningen. Searle Laboratories introduceerde oxandrolone in 1964 waarna het al snel een zeer populaire toepassing in de sport kreeg vanwege het veilige karakter. In die tijd was dianabol, oftewel methandrostenolon populair, maar het dat was geen anabool zonder risico’s. Het werd een van de beste verkopende anabolen van die tijd, totdat de verkoop in 1989 werd stopgezet. De vraag naar dit populaire anabool bleef wel bestaan en de geringe hoeveelheid die nog beschikbaar was, werd tegen een hoge prijs verkocht.

Hoe Gebruik Ik Anavar?

Meer schadelijke bijwerkingenVerder kan er leverschade ontstaan. Het is daarom belangrijk om zoveel mogelijk de laagst mogelijke dosis te gebruiken voor de kortst mogelijke tijd. De beste manier om deze leverschade te voorkomen is de cyclus van Anavar gebruik te beperken tot 6 tot eight weken. Het stacken met Anavar is daarom geschikt als je bijvoorbeeld bij het gewichtheffen meer kracht wilt terwijl je niet naar een andere gewichtsklasse wilt overschakelen.

  • Concluderend kunnen we stellen dat Anavar een van de veiligste anabolen is op dit moment.
  • Je wil tenslotte het beste merk waarmee je de beste resultaten zal behalen.
  • Daarom gebruiken voornamelijk powerlifters en gewichtheffers het die hun spierkracht willen vergroten, zonder dat ze teveel aankomen.
  • Dit is slechts een voorbeeld, een anavar only cycle moet persoonlijk opgesteld worden afhankelijk van je doelen, ervaring en lichaam.

Anavar Voor Bodybuilders

Vergeet daarbij echter niet om de bijwerkingen van de andere verbindingen in acht te nemen. Wil je bijvoorbeeld Anavar stacken met Winstrol, dan dien je ook een aromataseremmer te nemen, zoals Arimidex of letrozol. Dit gaat de opbouw en omzetting van oestrogeen tegen en de eventuele bijwerkingen die daarbij horen. Het omzetten van oestrogeen is namelijk een bijwerking van Winstrol. Hierom is het altijd belangrijk om goed onderzoek te doen naar de middelen waarmee je gaat stacken voordat je aan een cyclus begint. Als je geen verdere problemen met jouw gezondheid hebt en Anavar verantwoord gebruikt, levert het geen gevaar voor je gezondheid op.

Hoe Werkt Anavar?

Het merk Unique pharma is een van de nieuwere merken wat toch https://klaxx.io/test-e-250-hoe-innemen/ topkwaliteit levert. Ook over dit merk hebben wij nog geen negatieve recensie gehad en zijn de klanten met name erg tevreden over de Primobolan.

Vanaf 1995 is oxandrolone weer eenvoudiger te verkijgen onder de naam Oxandrin, wat veelal wordt toegepast bij auto-imuumziektes. Anavar is zeer goed te stacken (of stapelen) met andere verbindingen die ook geschikt zijn voor prestatieverbetering. Deze zorgt er weer voor dat de ATP voorraad aangevuld wordt wat resulteert in een toename van de anaerobe prestaties. In tegenstelling tot andere anabole steroïde heeft Anavar weinig tot geen impact op de testosteron productie. Dit is erg prettig want op deze manier wordt het eigen testosteron niet zwaar onderdrukt dus verloopt het herstel van de eigen testosteron productie makkelijker na de kuur.

Concluderend kunnen we stellen dat Anavar een van de veiligste anabolen is op dit moment. Het is een anabole steroïde die zowel voor mannen als vrouwen geschikt is en weinig bijwerkingen kent. Hierdoor is het een populair product, maar is de prijs daar ook naar. Oxandrolone is bij velen een favoriet vanwege de weinige bijwerkingen.

About the author: wp