Кредитна картка “Універсальна GOLD” ПриватБанк Наши Банки: Кредиты Наличными, Кредитные Карты, Новости

Звернутися до банку Ви можете цілодобово за номером 3700 (безкоштовно для дзвінків по Україні з мобільних телефонів). Від суми заборгованості (внесення до 25 числа місяця, наступного за звітним).

Заощадження, список 3

універсальна картка приватбанку

Варто розповісти і про вигідні умови обслуговування. По-перше, це безкоштовне обслуговування – абонплати немає.

Картка «Універсальна Gold»

Іншими словами, ПриватБанк дозволяє користуватися грошима банку майже два місяці абсолютно безкоштовно. Якщо ви внесете на картку грн до 25 лютого, то жодних процентів не заплатите. Кредитний ліміт – це сума коштів, яку банк надає Вам у кредит без довідки про доходи.

  • Якщо сума власних коштів, яка знаходиться на карті, перевищує 100 гривень, на неї нараховуються додаткові 10% річних.
  • Залиште заявку у нас на сайті і Ви зможете забрати картку в найближчому відділенні банку.
  • Комісія під час здійснення quasi-cash-транзакцій така сама, як за зняття кредитних коштів за карткою «Універсальна», «Універсальна Gold».
  • На неї можна отримувати перекази від родичів, знайомих, партнерів.

Переваги картки Універсальної від ПриватБанку

Обов’язковий платіж – сума, яку необхідно щомісячно вносити на картку «Універсальна» для погашення кредиту. Кредитний ліміт https://www.betait.nl/2023/09/15/ubki-ubki-ua-bezkoshtovnij-onlajn-servis-perevirki/ – це сума коштів, яку банк надає Вам у кредит. Розмір кредитного ліміту встановлюється кожному клієнту індивідуально.

Переваги та недоліки кредитної картки

Розберемо, що таке кредитна картка – це банківська картка, яка дозволяє використовувати не лише власні кошти з рахунку, але й кредитні, розраховуючись нею у мінус у межах кредитного ліміту. Це сума, яку банк готовий надати клієнтові миттєво у вигляді споживчого кредиту готівкою. Власник може розрахуватися кредитними коштами на касі, здійснити мікрозайм без відмов переказ, зняти готівку через банкомат. Розрахунок проводиться окремо за кожною транзакцією клієнта, що призводить до змінення суми заборгованості. Списання процентів відбувається 1 числа місяця, наступного за місяцем закінчення пільгового періоду. Під час розрахунку процентів цифри, починаючи з третього знака після коми, відкидаються.

універсальна картка приватбанку

Інші кредитні картки банків

CVV-код – це трьохзначний код для перевірки справжності Вашої картки під час оплати через Інтернет та здійснення інших видів операцій. Код CVV можна знайти на зворотному боці картки – це останні 3 цифри із семизначного числа поряд із місцем для підпису, які, як правило, візуально відділено від усього числа. З 16 років Ви можете оформити картку «Універсальна» як особисту картку без кредитного ліміту. Кредитний ліміт буде встановлено на картку після досягнення Вами 18 років. Клієнт має право протягом 14 календарних днів з дня укладення Договору відмовитися від нього без пояснення причин, у тому числі у разі отримання грошових коштів із дотриманням наступних вимог. Кредитний ліміт – це сума коштів, яку банк надає кредит без довідки про доходи. Видається кредитка, як і розмір встановленого кредитного ліміту індивідуальний для кожного клієнта.

універсальна картка приватбанку

річних на залишок власних коштів за карткою «Універсальна»

універсальна картка приватбанку

Укргазбанк бере комісію у розмірі 5 грн, що становить 0.05 % від суми 10 тис. Усі ці переваги, разом з комфортними умовами обслуговування та кредитування, роблять кредитку “Універсальна” зручним та незамінним платіжним засобом для мільйонів користувачів. Після перевипуску картки борг за кредитом і доступний залишок залишаться, і ви зможете погашати кредит, як і раніше. Конвертацію валюти буде здійснено за курсом дня, коли ви здійснили купівлю (курс зазначається в SMS, яке ви отримаєте під час оплати карткою). З карткою рівня Gold ви можете користуватися як власними грошима, так і кредитними коштами в будь-якій точці світу. Розмір кредитного ліміту індивідуальний для кожного нашого клієнта.

Кредитний ліміт до 200 000 грн

У пільговому періоді враховуються всі витратні операції з картки – зняття готівки, оплата карткою в магазинах і безготівкові перекази. Купуйте один чи декілька товарів у розстрочку в межах встановленого ліміту «Оплати частинами» без додаткових комісій. Відмовитися від отримання рекламних комунікації можна за телефоном 3700 або через чат «Допомога Онлайн». Залишайте відгуки про картку Універсальна просто на цій сторінці. Про картку Універсальна Приватбанк залишайте тільки правдиві відгуки і ваш досвід користування цим банком у коментар’ях. А ще ПриватБанк надає своїм клієнтам можливість замовити кредитку з фото або з індивідуальним дизайном. Про все це та інше про карту «Універсальну» ми розкажемо у цій статті.

  • У пільговому періоді враховуються всі витратні операції з картки – зняття готівки, оплата карткою в магазинах і безготівкові перекази.
  • Про все це та інше про карту «Універсальну» ми розкажемо у цій статті.
  • Виберіть операцію «Додати картку» та натисніть «Віртуальна».
  • Ми не можемо вимкнути ці файли, адже без них не буде працювати наш сайт.
  • Натисніть на посилання «Управління карткою/рахунком» і на сторінці, що відкрилася, знайдіть пункт «Кредитний ліміт».

Вартість зняття готівки з кредитної карти через банкомати

Кредитної картки “Універсальна” вам необхідні лише паспорт громадянина України та ідентифікаційний податковий код. Для отримання картки необхідно прийти в будь-яке відділення Приватбанку, а ось заявку на її отримання можна подати онлайн. Оплачуючи покупки, додаткова комісія не стягується, зняття власних коштів через банкомат стягується 1% від суми. Розплачуючись в магазинах, що беруть участь у програмі лояльності «Бонус Плюс», отримуєте на рахунок бонуси у розмірі до 20% від вартості покупок.

На цю картку Вам можуть перераховувати гроші Ваші родичі, знайомі або партнери. Кредитна картка Приватбанка “Універсальна GOLD” оснащена передовими безконтактними технологіями – Visa payWave и MasterCard Contactless (PayPass). Це означає, що за допомогою радіочіпи можна здійснювати покупки безконтактно і без введення пін-коду і підписи що робити, якщо хтось взяв онлайн – кредит на ваше ім’я? на чеку (до певної суми). Міжнародні платіжні системи також прагнуть всіляко допомогти своїм Gold-клієнтам. Зателефонувавши на гарячу лінію Visa або MasterCard, ви можете забронювати готель, запросити медичну допомогу або замовити гроші в екстреному порядку. В Укрсиббанку та ОТП банку Ви сплатите комісію 1.00 % від суми переказу.

За умовами більшості карток провідних українських банків, таких як ПриватБанк, Сенс банк, Кредобанк та Укрсиббанк, Вам не потрібно сплачувати комісію за переказ грошей. Приватбанк стягує комісію за обслуговування неактивних рахунків. Якщо по карті Універсальної або будь-якої іншої не проводитимуться операції довше 12 місяців, банк зніматиме https://clinicel.com.mx/2024/05/14/v-jakij-valjuti-skladaetsja-zvit-pro-vikoristannja/ 20 грн щомісяця. Є, можливість зробити оплату щомісячних платежів автоматичною, наприклад комунальних рахунків, переказ коштів рідним. Банк сам буде здійснювати проплату та інформувати через SMS-повідомлення. Наприклад, якщо 10 квітня Ви витратили з картки 500 грн, щоб не платити проценти, Вам потрібно повернути цю суму до 10 травня.

  • Є, можливість зробити оплату щомісячних платежів автоматичною, наприклад комунальних рахунків, переказ коштів рідним.
  • А 17 квітня Ви зняли з картки ще грн – цю суму Вам потрібно буде погасити уже до 17 травня.
  • Перевага кредитної картки «Універсальна» полягає в тому, що кредитний ліміт встановлюється за 1 день.
  • Та будьте уважні – якщо карткою не користуватися протягом 12 місяців, розрахункове обслуговування стає платним – 20 грн/міс.
  • У підсумку, при внесенні будь-якого платежу спочатку списується пеня, потім відсотки і лише наприкінці – безпосередньо заборгованість.

Відгуки наших клієнтів

Платіть карткою за кордоном, адже це набагато зручніше й вигідніше, ніж знімати готівку! Так Ви уникаєте подвійної конвертації та економите на комісіях. Для оформлення картки вам достатньо залишити заявку, натиснувши на кнопку «Замовити зараз», і наш менеджер зв’яжеться з вами. Так, під час оформлення Ви можете вибрати картку з індивідуальним дизайном або миттєву. Процедура оформлення картки займе у Вас всього 15 хвилин.

Ваші додаткові можливості

Після цього ви зможете користуватися віртуальною карткою. Для отримання пластику зверніться до одного з відділень банку. Для цього буде потрібно лише паспорт або ID-картка, а також ідентифікаційний код. За допомогою Універсальної картки від ПриватБанку можна вносити комунальні платежі прямо в мобільному додатку. Ви зможете не лише платити, а й переглядати минулі перекази, отримувати чеки та інформацію про заборгованість. Власники картки автоматники стаєте учасником Gold-клубу Приватбанку.

CVV-код можна знайти на зворотному боці картки – це останні 3 цифри із семизначного числа поряд із місцем для підпису, які здебільшого візуально відділено від усього числа. Ми подбали про те, щоб Вам було максимально просто дізнатися про суму обов’язкового платежу. Перевірити її самостійно Ви можете за допомогою банкомата, термінала самообслуговування, зателефонувавши на номер 3700 або в Інтернет-банку Приват24.

Це означає, щоб не платити процентів, Вам потрібно погасити заборгованість до 25 числа місяця (включно), наступного за тим, у якому Ви скористалися кредитом. ОТП банк і ПриватБанк знімають плату в розмірі 1.00 % від суми. Для зняття готівки краще підійде Картка для виплат ПриватБанку, проте в неї є суттєвий недолік – при нецільовому поповненні буде стягнена комісія в розмірі 0.50 % від суми. Для цього потрібно активувати депозитну функцію картки в «Приват24» або банкоматі.

Виберіть операцію «Додати картку» та натисніть «Віртуальна».

За курсом продажу долара США/євро в ПриватБанку на день здійснення купівлі. Оплачуйте покупки смартфоном і смартгодинником безконтактно через Google Pay та Apple Pay. Крім перерахованих преференцій, власники універсальної Gold користуються послугами сейфового зберігання і беруть участь в бонусних програмах платіжних систем Visa і MasterCard.

При цьому Банк має право заблокувати видаткові операції за карткою, які здійснюються за рахунок кредиту, в будь-який час після встановлення Банком зазначеної обставини. Про таке блокування Банк повідомляє Клієнта шляхом направлення SMS-повідомлення та/або повідомлення у месенджерах. Ощадбанк, Креді Агріколь, Укргазбанк, Райффайзен банк встановили найкращі умови.

About the author: wp